T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / MERAM - Fevzi Çakmak Ortaokulu

Fevzi Çakmak Ortaokulu Öğrencileri Coşkuyla 23 Nisan'ı Kutladı

Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladılar. Okulun bahçesinde düzenlenen etkinliklerle bir araya gelen öğrenciler, bayramlarını eğlenceli etkinliklerle dolu bir gün olarak geçirdiler.

 

Okulun bayrak töreniyle başlayan kutlamalar, öğrencilerin hazırladığı gösterilerle devam etti. Fevzi Çakmak Ortaokulu Müdürü Cemil Çetinkaya, yaptığı açıklamada, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bizim için çok özel bir gün. Bu bayramı öğrencilerimizle birlikte coşkuyla kutlamak, bizim için büyük bir mutluluk. Bugün, çocuklarımızın geleceğe olan umutlarını ve sevgisini paylaşmak için bir fırsat" dedi.

Öğrenciler ise, bayramlarını arkadaşlarıyla birlikte kutlamanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, "Bugün çok eğlendik, arkadaşlarımızla birlikte güzel vakit geçirdik. Özellikle hazırladığımız gösterilerde yer almak bize gurur verdi. 23 Nisan'ı hep birlikte kutlamak çok güzel" şeklinde konuştular.

Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlayarak, bayramın anlam ve önemine uygun şekilde bir gün geçirdiler.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 09:41 - Görüntülenme: 13
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
23 Nisan,